Over ons

DRUKKERIJ LAGEVEEN

Drukkerij en copyshop Lageveen is een kleinschalige maar uiterst moderne offsetdrukkerij. Beslist geen nieuwkomer, want met meer dan 100 jaar ervaring mag je terecht stellen dat we veel ondervinding hebben in het grafisch vak. Wij werken met een klein team van professionals, die onder meer het ontwerp van uw drukwerk tot in de puntjes beheersen. Bij ons vindt u geen massaproductie, maar hebben we oog voor uw wensen en ideeën. Samen maken we er iets moois van! Onderstaand vindt u een greep uit onze werkzaamheden.

Werkbriefjes / opdrachtformulieren

Wij bieden werkbriefjes en opdrachtformulieren gelijmd in bloks of in losse sets.

Briefpapier

Briefpapier is dé hoeksteen van je huisstijl. Je gebruikt het om facturen en offertes mee te versturen naar je klanten.

Notitie- en / of schrijfbloks

Om op te schrijven, te tekenen, te schilderen of om ideeën op vast te leggen, blokken zijn allrounders in het dagelijks leven.

Opmaak van uw drukwerkuiting

In onze eigen studio zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van drukwerk, en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl.

Brochures

Breng je productaanbod onder de aandacht doormiddel van een brochure of een magazine. Kies zelf de afwerking die het beste past.

Enveloppen

Voor elk doel een passende envelop. Denk aan bedrukte enveloppen, onbedrukte enveloppen en gekleurde enveloppen.

Verenigings en Clubbladen

Bijvoorbeeld een 3 luik folder, met dubbelzijdige, full color bedrukking. Bladen drukken doen wij altijd op de beste persen!

Offertemappen of presentatiemappen

Mappen in je eigen huisstijl? Laat al jouw mappen bedrukken met jouw logo en presenteer jouw documenten écht in stijl.

Visitekaartjes

Heb jij een nieuwe huisstijl? Of personeel dat hun visitekaartjes ijverig slijt? Bestel nu gemakkelijk visitekaartjes.

Flyers of leaflets

Bereik je doelgroep snel en voordelig met een flyer. Flyers drukken is een efficiënte manier om je boodschap onder een groot publiek te verspreiden.

Grafische vormgeving

In onze eigen studio zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van grafische vormgeving, denk hierbij aan het opmaken van verschillende soorten drukwerk, en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl.

Dienst bekijken
Geboorte- en trouwkaarten

Wij hebben een eigen ontwerpstudio waar geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk, zoals jubileumkaarten worden bedacht en ontworpen.

Dienst bekijken
Digitaal
drukken

Wij zijn er in gespecialiseerd om een digitale afbeelding rechtstreeks op verschillende media af te drukken. Digitale druk is ideaal voor huisstijl materiaal. Bij digitaal drukken worden printers gebruikt.

Dienst bekijken