Onze diensten

DRUKKERIJ LAGEVEEN

In onze eigen studio zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van grafische vormgeving, denk hierbij aan het opmaken van verschillende soorten drukwerk, en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor geboorte- en trouwkaarten. Wij kunnen u volledig ontzorgen door een ontwerp voor u te maken, maar uiteraard kunt u ook zelf een idee of ontwerp aanleveren via onze upload tool.

Digitaal drukken valt bij ons ook onder één van de alledaagse werkzaamheden. Wij zijn er in gespecialiseerd om een digitale afbeelding rechtstreeks op verschillende media af te drukken. Digitale druk is ideaal voor bijvoorbeeld enveloppen, visitekaartjes of briefpapier. Een afdruk op grootformaat kunt u bij ons helemaal op maat laten maken. Van digitale en technische controle van het ontwerp tot en met fullcolor druk. In iedere gewenste oplage en op iedere papiersoort. 

Grafische
vormgeving

In onze eigen studio zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van grafische vormgeving, denk hierbij aan het opmaken van verschillende soorten drukwerk, en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl.

Dienst bekijken
Geboorte- en trouwkaarten

Wij hebben een eigen ontwerpstudio waar geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk, zoals jubileumkaarten worden bedacht en ontworpen.

Dienst bekijken
Digitaal
drukken

Wij zijn er in gespecialiseerd om een digitale afbeelding rechtstreeks op verschillende media af te drukken. Digitale druk is ideaal voor huisstijl materiaal. Bij digitaal drukken worden printers gebruikt.

Dienst bekijken
Rouwkaarten

Het verlies van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Als nabestaande komt er veel op u af. Denk aan een rouwkaart maken. Rouwkaarten hebben altijd voorrang in onze drukkerij, zodat u uw rouwkaarten spoedig ontvangt.

Dienst bekijken
Groot formaat

Een afdruk op grootformaat kunt u bij ons helemaal op maat laten maken. Van digitale en technische controle van het ontwerp tot en met fullcolor druk. In iedere gewenste oplage en op iedere papiersoort. Neem contact op voor verdere details.

Dienst bekijken
Producten

Of je nu net gestart bent of al jaren aan de weg timmert; promotie is en blijft belangrijk. Laat zien wie je bent, met onze uitblinkende promotiematerialen! In onze drukkerij produceren wij drukwerk in 1-, 2-, 3-, 4- kleuren en full color.

Dienst bekijken

AANLEVEREN

Een goed bestand

Een goed bestand is belangrijk om een perfect drukresultaat te bereiken. Bij voorkeur ontvangen wij het liefst een PDF bestand. Vanzelfsprekend kunnen er ook open bestanden worden aangeleverd. Bekijk hier de verschillende afmetingen.

Professionele studio

Heeft u een goed idee of alleen maar een schets en niet de mogelijkheid om het zelf uit te voeren, dan kan dit door onze eigen design afdeling voor u worden gedaan. In onze eigen studio zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van drukwerk, en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl.

Bestand types

U kunt uw bestanden aanleveren in verschillende bestands types. Klik op 'bestanden aanleveren' om alle specificaties te bekijken.