Over ons

Grafische vormgeving

 

In onze eigen ontwerpstudio zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van grafische vormgeving, denk hierbij aan het opmaken van verschillende soorten drukwerk en het bewaken / corrigeren van uw huisstijl.

 

geboorte- en trouwkaarten

 

Wij hebben een eigen ontwerpstudio waar geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk, zoals jubileumkaarten worden bedacht en ontworpen.

 

Digitaal

drukken

 

Wij zijn er in gespecialiseerd om een digitale afbeelding rechtstreeks op verschillende media af te drukken.

Digitale druk is ideaal voor huisstijlmateriaal. Bij digitaal drukken worden printers gebruikt.

 

Rouwkaarten

 

 

Het verlies van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Als nabestaande komt er veel op u af. Denk het een rouwkaart maken. Rouwkaarten hebben altijd voorrang in onze drukkerij, zodat u uw rouwkaarten spoedig ontvangt.

 

Groot

formaat

 

Een afdruk op grootformaat kunt u bij ons helemaal op maar laten maken. Van digitale en technische controle van het ontwerp tot en met fullcolour druk. Neem contact met ons op over verdere details.

 

Producten

 

 

Of je nu net gestart bent of al jaren aan de weg timmert, promotie is en blijft belangrijk. Laat zien wie je bent met onze uitblinkende promotiematerialen! In onze drukkerij produceren wij drukwerk is 1-, 2-, 3,- 4-kleuren en full color.

 

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het drukwerk is. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of ander promotiemateriaal: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. Drukkerij Lageveen bestaat al 100 jaar, dit maakt ons dan ook specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen. 


U bestelt het drukwerk via de mail of neem direct contact met ons op voor een offerte.